You are currently viewing CRESOTIN 1 PAIN RELIEF    CRESOTIN 1 PIJNLOSSING
CRESOTIN 1

CRESOTIN 1 PAIN RELIEF CRESOTIN 1 PIJNLOSSING

CRESOTIN 1 PAIN RELIEF

CRESOTIN 1 PIJNLOSSING kit voor antiseptische medicatie en het vullen van tandwortelkanalen “CRESOTIN” Tandkit CRESOTIN bevat twee vloeistoffen (№1), een gebruiksklare pasta. INDICATIES Het toepassingsgebied is tandheelkunde. Professioneel gebruik in de zorginstelling. Vloeistof №1 CRESOTIN wordt gebruikt voor anesthesie bij traumatische en acute pulpitis vóór het inbrengen de devitaliserende pasta, en ook inparodontitis. De vloeistof kan worden gebruikt als de toepassing van de langdurige actie voor verlichting van pulpitis. CRESOTIN wordt gebruikt voor het vullen van geïnfecteerde en gecompliceerde kanalen, en ook voor het vullen kanalen met onvolledige pulpextractie. SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN Geneesmiddelenidiosyncrasie.

You May Like It. https://www.swiftreplies.com

Maak geen misbruik. MOGELIJKE BIJWERKINGEN Als aan de voorwaarden voor opslag, transport en het volgen van de instructies is voldaan, zijn er geen bijwerkingen. SAMENSTELLING EN KLINISCHE FARMACOLOGIE Vloeistof №1 bevat: – chloorfenol, eugenol, m-cresol – antiseptica met een breed werkingsspectrum, onbeduidend mummificerende zenuwvezels; – lidocaïnehydrochloride – verdovingsmiddel, dat pijn verlichtende werking van de vloeistof; – kamfer, vermindert de impact van chloorfenol op het lichaam. CRESOTIN bevat zinkoxide en zinksulfaat – antiseptisch en adstringerend eigenschappen. Bariumsulfaat is een radio-opake vulstof in de pasta. De antiseptische basis van de pasta is: chloorfenol, kamfer, – waarmee het aanbrengen van pasta na afsluiting door vloeistoffen kan worden aangebracht deel van de behandeling met materialen van een enkele antiseptische basis. De pasta bevat dexamethason (0,01%) voor het verminderen van pijnreacties bij het verwijderen van materiaal uit de top. De pasta heeft een uitstekende vloeibaarheid (23 mm), kan gemakkelijk in het kanaal worden ingebracht met de hulp van wortelkanaalvulinstrument en hardt uit onder invloed van vocht in het kanaal gedurende 72 uur. Na uitharding maakt de oplosbaarheid van een materiaal 1,5%. Tandheelkundige kit wordt geproduceerd voor gebruik in een agressieve biologische matrix met het temperatuurbereik tussen 32 ° C en 42 ° C (in de mondholte bij de temperatuur (37 ± 1) ° C en vochtigheid 60-90%)

ADMINISTRATIEMETHODEN Vloeistof №1 moet worden aangebracht, met smalle wattenstaafjes of wattenbollen voor toepassingen, die zijn verzadigd met de vloeistof en enigszins ingedrukt, om lekkage van de te voorkomen voorbereiding. Bij diepe cariës en acute pulpitis moet u het wattenstaafje verzadigd met vloeistof inbrengen №1 in een holte, om te isoleren door een tijdelijk materiaal, proberen niet te drukken en 1-3 dagen te bewaren. Bij de lange behandeling met behulp van de vloeistof als een ondoordringbare toepassing van lange actie de verzadigde wattenbolletje wordt onder een tijdelijke vulling geplaatst. Even later (tot 10 dagen), bepaald door de arts, het is mogelijk om met de geplande behandeling van een tand te beginnen.  die kan worden gebruikt voor de tijdelijke toepassing die wordt bewaard in de kanaal. Het is noodzakelijk om een ​​wattenstaafje in 2-3 dagen te verwijderen, het kanaal te verwerken om het opnieuw te doen en sluit het steriele wortelkanaal af met de pasta CRESOTIN. Na het vullen van het kanaal is het noodzakelijk om Voer de isolatie van het glasionomeercement uit en herstel de tandkroon. In geval van allergische reacties bij de gevoelige patiënten is het noodzakelijk om de pasta te verwijderen en weiger het verdere gebruik. Sluit de materialen goed na gebruik. PRESENTATIEFORMULIER Vloeistof №1 15 ml Gebruiksaanwijzing 1 stuk Pasta en vloeistoffen worden als afzonderlijke items geproduceerd. OPSLAG Bewaren bij een temperatuur van 5 ° C tot 25 ° C. Op een droge plaats bewaren. Sluit de verpakking onmiddellijk na gebruik. Niet gebruiken na de vervaldatum. Houdbaarheid: 3 jaar vanaf   productiedatum 

You May Like It: www.instrumentstore.online

Leave a Reply